PRESENTACIÓ JAZZpro 2012 | Trobada professional del Jazz català

L’AFEJAZZ us convida a assistir a la presentació del nou projecte en el qual estem treballant.  L’acte tindrà lloc divendres 14 de setembre al Mercat de Música de Vic. A continuació més informació.

 

Dia i hora: Divendres 14 de setembre 2012 a les 16h

Lloc: Espai VIT – annex al Recinte Firal de Vic mapa


El JAZZpro esdevindrà una cicle anual de trobades professionals sobre el jazz fet al nostre país i la seva escena. Els objectius d’aquestes trobades tècnico professionals seran fomentar l’intercanvi, el networking i les sinergies entre el sector. Els emplaçaments dels diferents JAZZpro aniran variant. L’objectiu és que els diferents festivals de jazz de Catalunya els vagin acollint i esdevinguessin paraigües de les jornades, tal i com ho farà el Festival de Jazz de Barcelona amb el primer JAZZpro , el de novembre de 2012.

JAZZpro també ha de ser una marca, un segell que portaran aquelles propostes que s’exportin a l’estranger, previ valoració i aprovació de la comissió JAZZpro

Podran rebre el nom de JAZZpro dos tipologies de trobades:

A. JAZZpro nacional: Cicle de trobades professionals on es tractaran aquelles temàtiques que afectin directament al sector nacional del jazz fet a Catalunya amb l’objectiu de trobar solucions als possibles obstacles, generar complicitats i aprendre altres  procediments.

Format i estructura: Es preveu que aquestes jornades tinguin un dia de durada i acullin entre 4 i 6 xerrades o tallers. Finalment es podrà incloure una actuació musical però no com a show case sinó com a acte que amenitzi la jornada.

B. JAZZpro internacional: Cicle de trobades on es tractaran temàtiques relacionades amb la internacionalització i les formes de treballar fora del nostre país. Es buscaran temàtiques d’interès pel sector i possibles ponents que vinguin a explicar el seu model de treball per poder comparar, compartir i aprendre’n.

Format i estructura: Es preveu que aquestes jornades també tinguin una durada d’un dia i acullin varis accions (xerrades, tallers, debats,…) relacionades amb la internacionalització i les formes de treballar fora del nostre país. En aquest cas, aprofitant que programadors estrangers s’hauran desplaçat pel JAZZpro per assistir a les jornades,  sí que se’ls hi organitzarà una mostra de concerts en format show case per tal que vegin propostes de jazz fetes al nostre país.

La presentació comptarà amb la presència de la junta de l’AFEJAZZ

Per confirmacions d’assistència, sol·licitud d’entrevistes i demanda d’informació, no dubteu a contactar-nos a:

aPortada Comunicació | Úrsula Barri | 671 670 797 |ursula.barri@aportada.com |www.aportada.com

 

Tags: , ,

Entrada publicada el setembre 13th, 2012 Pots deixar un comentari, o publicar-la.

Deixa un comentari